NFMK förfest och krogrunda i Sundsvall

Kvällen började bra med att vi kom till Lina och blev mött av ett dukat bord med små julpåsar som vi fick av henne. Till middagen var vi jag, Frida, Lina, Amanda och Lina, det var bara Lisa som fattades. Som alltid åt vi för mycket och till efterrätt hade LIna gjort fyra olika kladdkakor, en vanlig, en vanlig med vit choklad i, en med after eight i och på och en som var vit gjord av vit choklad.. Dom var helt underbara och jag fick genast en favorit, den med lite vit choklad nerblandad.. Mums.. Lina är en riktigt duktig liten kock =) Sen blev det en massa prat och vi försökte få i oss lite drick men efter en sådan middag är det inte så lätt. =P Efter ett tag kom även Lisa och då fick Lina sin present och hon verkade bli gad för den, (hon fick en Goodybag med lite "ta hand om sig själv" saker), så vi hade nog hittat bra saker. : ) Sen pratade vi och drack lite mer och hade det så mysigt, det är så skönt att komma hem och få träffa alla och bara känna lugnet och just känna att allt inte ändras för att man flyttar.. Även om det känns som om man sviker vissa lite för att man inte kan finnas här på samma sätt för dem..
Till slut blev det utgång i staden och jag fick känna hur less jag är på krogsundsvall..  Först tänkte vi gå in på stadshuset, där vi även var sist, men den här gången hade de bestämt sig för att följa tjugoårs gränsen.. I alla fall för tillfället.. För sen så fick en kompis som först blivit nekad komma in bara för att hon tjatade in sig.. Sen gick vi på några andra ställen men som vanligt så var det inge bra drag på där så vi tänkte gå på Avenyn istället.. Då gick Amanda och Lina före mej, Frida och Erik och de kom in men sen stppades Frida av vakterna och de sa att det var tjugotreårs gräns där.. Men ändå så hade Amanda kommit som till och med är yngre än Frida..
USCH vad jag är less på Sundsvalls krogar!! Vakterna följer bara vissa gränser ibland beroende på vilket humör de är på, vem det är som kommer och hur mycket folk det är runt omkring.. Helt sjukt.. Så istället så gick jag och frida och avslutade kvällen på Donken..
Det fanns dock en riktig höjdpunkt under kvällen på stan i alla fall och det var att Erik kommit hem från USA och att man fick träffa honom.. Så jävla roligt!! hHar saknat honom riktigt mycket.. Dessutom berättade han att han kommer att flytta och börja jobba bara några mil från mej så vi kommer kunna parta en massa tillsammans neröver, kalas bra de.  =)

Kvällens line under förfesten: Ut med luften och in med kakan.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0