Trötter

Nu är jag så trött och sliten efter att ha pluggat, varit på jobbet och satt igång med ridningen igen.. Känns att man inte gjort något vettigt på väldigt lång tid. Tur att Bubbas är så snäll och styrbar nu att jag kan sitta och styra på en hand, vilket är underbart. Har dessutom hittat på tekniker både för att få upp sadeln och sitta upp men när jag väl rider så drar tröjan så mycket mot antingen skruven eller nyckelbenets slut, som fortfarande sticker upp lite, och det är inte alls nå behagligt...

Igår gick det som planerat och jag fick träffa herrn och det var så mysigt även denna gång även om det känns som att tiden bara flyger iväg men dröjer förhoppningsvis inte så lång tid tills nästa gång.

Nu får det bli en massa sömn inför morgondagen då jag ska plugga på ordentligt (eller i alla fall försöka) inför tentan på fredag. Blir även ett möte på jobbet för att höra om det blivit några nyheter eller om trollen fortsätter trolla på som vanligt. ;)

Halloweenfest

Var utklädd till en riktigt muskulös Batman och ahde sällskap av clownen Cicci med flera igår och först var vi på förfest hos sara och sen hos en massa söråkare för att sedan ge upp alla köer och hamna på stadshuset. Hittade flera Batmanare där och några bekanta så det var riktigt trevligt. Sen avslutade jag och clownen kvällen med ett skräpmat. 

Denna dag började dessutom med lunch på stan, på texas, och det var så gott! Vi var lite döda men vi lyckades ta en tur på stan så jag hittade lite bra att ha saker.  

Den stora nyheten är att jag äntligen tagit mej upp i sadeln och Bubbas var så duktig!!! Den nya westernsadeln låg mycket bättre på honom men typiskt nog var jag lite för kort för den men det får fixas så småning om, hästen är viktigare. =) Kände mej dock som en riktig nybörjare men det ska nog gå till sej.


RSS 2.0