Dagen efter på Holmö

Imorse kom pappa och väckte mej vid halv ett och undrade om jag var lite bakis vilket jag inte ens hunit fundera över för jag sovit så hårt och länge. Men hoppade upp då i alla fall och konstaterade att spriten hade nog satt sina spår så det blev lite frukost och sen gick jag och Mist och kollade på markerna och planerade inför hagbygget men sen blev det en tur ner till Holmö där vi som var kvar på Tynderö från gårdagen samlades för att äta lite och snacka en massa.. och jag skulle verkligen inte velat vara någon av dom som satt i vår närhet för skämten och historierna var grova och högljuda men roligt hade vi utan tvekan. 

Nu är det jobb för mej medan dom flesta andra är ute och festar i stan så det känns lite segt att sitta här men en bra undanflykt för att slippa vara bakis en dag till.. :P 

Party hos Erik

Lilla Erik har ju äntligen blivit 20 så igår firades det, och det faktum att han väl var hemma för en gångs skull, med en riktigt härlig fest med nästan alla nära och kära. Så det var en underbar stämning med en massa drickande, snackande och dansande med alla nya och gamla vänner. En underbar kväll helt enkelt och en uppladdning inför midsommar.. ;)
Men det känns verkligen att vissa personer som betytt (eller för all del, betyder) mycket i livet drar fram vissa härliga känslor som förmodligen alltid kommer att finnas där och det är så skönt att allt bara faller på plats på en gång när man ses igen oavsett hur lång tid det är mellan gångerna.

Något annat bra som hänt är att jag varit hos sjukgymnasten och fått världens bästa apparat, tror jag.. Den heter Tense och skickar ut en massa små elektriska stötar till 4 klisterlappsgrejer som jag kan sätta på passande ställen och den har en modern funktion som heter Flow som sänder ut stötar som "rullar" fram och det känns nästan lite som konstant massage så njuter rejält av den och faktiskt så tar den bort en stor del av smärtan.
Något mindre roligt är att hon såg att jag tappat så mycket muskler att skulderbladet också pekar utåt på vänster sida och på framsidan fattades det också en hel del så det blir en lång väg tillbaka.. Men lyckas dom bara få till mej så ska det nog vara löst så småning om igen. ;)

Hoppning

Hoppningen igår gick jätte bra, han var en riktig liten stjärna. :) Han var så fruktansvärt cool att han nästan var seg, vilket är väldigt ovanligt, och vi hoppade oxrar för första gången och han tvekade inte ens! Så första klassen gick hur bra som helst och även den andra men på sista hindret så kom vi så rörde sej folket i publiken så mycket att han var tvungen att springa i 90 grader mot hindret men han hoppade ändå men glömde då borta att lyfta ett ben.. Han är ju llt för söt den lilla pojken.. :)

Idag var han dock besvärlig när jag skulle hoppa upp så blev lite less men det tog han igen när han så modigt gick rakt över en bro utan att ens tveka.. Så då blev jag så stolt igen över honom.

Har även varit hos osteopaten idag, mamma som skickat dit mej, och det var en... ny upplevelse. Har mest med kroppens naturliga inre rörelser att göra så det var lite spännande men det kändes att något hände så får se om det blir lite bätter eller inte. :)

Nattjobb...

Sitter på jobbet för andra natten i rad och är redan trött fastän det är många timmar kvar.. Skulle sova några timmar innan men kunde inte motstå att svänga förbi Sara och träffa Lina och Frida där. Men det var så roligt att träffa dom så det var värt några färre timmars sömn innan min och Bubbas stora tävlingspremiär imorgon! Eller stor och stor.. en liten klubbhoppning där vi ska börja med 30 och kanske ta 50.. Men vår första i alla fall och det ska bli spännande och se hur han reagerar på banpersonal och så vidare..  Allt är så roligt när det hela tiden blir "första gången" grejor.  =D

Älskar min Bubbas så mycket och även söta lilla Fighter!!

Hoppade först Bubbas idag och vi hoppade 70 idag och han hoppade helt klockrent med bra sug innan, perfekt språng och en mjuk och fin landning.. Han är så fruktansvärt duktig!! =)

Sen hoppade jag även Fighter och vi är i full färd att träna lite skrämselhinder inför tävlingarna och han hoppade också hur fint som helst och han känns så säker och duktig! Han är en riktig naturbegåvning den lilla gatukorsningen. :D

Men nu är det snart dags för ett nattpass så det är jag inte riktigt lika laddad för men det är bara att ta sej igenom.. :)

Shoppingdag

Lite hopplock av dagen:

Ledig dag med lite så där väder så då fick det bli en shoppingtur i den stora staden och även en sväng till Birsta och hittade så bra saker så är riktigt nöjd nu. ;)

Fick höra av Lisa att jag fått en Gatufestbiljett så det är väl menat att jag ska gå trots allt... :P

Blev även lite ett inhopp som ridlärare idag och det är ju roligt men tycker bra mycket mer om att ha privatlektioner när man bara har några elever så man hinner vara på dom ordentligt hela tiden.

Sen är jag så less nu på nacken som blir så ond och stel av axeln.. Men sjukgymnast om en vecka så vi ska jobba på lite smärtlindring så hoppas på det för nu är det mest massage som hjälper och det är lite svårt att hitta en frivilig masserare ibland så kanske finns någon lättare och längre hjälp.

Wiee operation nära nu!!!

Har äntligen fått tid nu och det blir redan den 25 juni så då är det bara att hoppas på att det inte inkommer några akutfall... men sån otur ska jag väl inte ha igen.

Så nu känns livet lite lättare igen :)

För att ta upp lite mer roliga saker så hade jag och Bubbas vår första westernträning och det gick hur bra som helst!! Tränaren tyckte att Ubbe var en riktigt smart häst och hantyckte att jag kunde bli en bra westernryttare och det är ju passande när man ska bli enarmadbandit igen :P

RSS 2.0