Fy faen vilken änglavakt!!

Höll på att städa hemma efter att jag slutat och skulle skippa stallet för att hinna gå på möte men blir det som tänkt? Nej..
Då ringer dom från stallet och säger att dom precis livräddat min häst! Boxarna som var i deras hage, som dom var i, hade fått fart av vinden och farit iväg rejält.Och emellan dessa boxlängor hade min häst och hans två kompisar stått bara cirka 5 minuter tidigare..
Tack och lov så klarade dom sej helt utan skador men tänk om bara...


Slovakia bilder!
När vi väl hade fått sittplatser på det extremt dryga tåget

Frida som hittat sin rätta plats


Skrämd av geeken?

Lost..Ännu mer lost i väntan på vår snygge räddare

Sen har jag inget från alla utekvällar/nätter.. Men då ska man ju annat för sej.. ;)

Operation igen....

Ja bloggenergin har varit lite svikande men ska försöka lägga upp lite bilder från Slovakia i helgen.. Så låter jag bilderna tala.. ;)

Sen lyckades jag dra sönder min axel ännu mer, förmodligen både på dansgolvet och i sömnen.. Så idag var det besök hos Farbror Doktor och förut trodde dom ju att jag hade lyckats ha sönder ståltråden och nu visade bilderna på att nyckelbenet är väldigt löst igen för ledbandet som ska hålla benet på plats har blivit helt uttänjt. Så nu blir det en ny väntan på operation men förhoppningsvis blir det i juli bara det inte komma in några akutfall... Men den här gången blir det en platta som ska sätas fast så förhoppningsvis ska den överleva och göra underverk.


Slovakia!!

Gör bara ett snabbt stopp här för att säga att imorgon börjar resan tillsammans med Frida och Nadja ner till Slovakien till Linnea!!! Så nu blir vi borta ett tag så återkommer med en massa roliga saker förhoppningsvis!!


Majbrasa ska det va

Vad det tar tid att bli som ny igen... Hann knappt börja känna mej bra igen innan det var dags att gå tillbaka till kotknackaren för att rycka till allt felande igen. Då var jag int ens så pass rak som han hade hoppats så ska dit ännu en gång som förhoppningsvis ska göra att jag blir mestadels rak igen men måste även börja tänka ännu mer på hur jag sitter när jag jobbar och se till att stå mycket. Inte alls bra med stillasittande jobb.. Men nu var det tre dagar sen och känner mej faktiska rakare än på vääldigt länge och inte alls lika ont så ont idag. Men har nog gjort lite väl mycket igår kväll och under hela idag så väldigt stel så lite sliten i kroppen igen men härligt trött i den i alla fall.

Sista april firades med god middag hemma på Tynderö och sen gick jag och Mist ner till Bygdis och pratade med en massa folk och såg på brasan, som var väldigt liten men traditionell och mysig. Men det är så roligt hur folk verkar dras till Mist så igår kom helt okända människor fram och snackade länge och väl och flera personer, i alla åldrar, kom och sulle hälsa på henne. Så vi får nog passa på och köra på "hundtricket" i sommar i stan för även där verkar många dras til henne. ;)
Sen blev det en tur in till staden för lite kvällsbesök..
 Men summa summarum så var det en väldigt lugn och skön sista april som nog inte hade kunna varit så mycket mer passande för mej.

Första maj dagen har spenderats mestadels med hästarna så jag först red Bubbas och han tyckte att det var väldigt varmt så han ville bara slappa ute i skogen så turen avnjöts i lugn och ro. Även min lilla Bibbas verkar folk dras till så när vi var ute kom en gubbe från en gård där och tyckte att min pojke var så snygg och han bjöd på lite morötter så Bubbas blev väldigt glad och nöjd. :)
Sen blev det till att lasta in två ponnisar för att åka ner till Timrå torget och ha barnridning och det gick väldigt bra och det var riktigt skönt att vara ute i dagens väder.
Kvällen har återigen spenderats ute på Tynderö med god mat och årets första cykeltur men vovven så det har varit mycigt men nu är det snart dags att sussa och ladda upp inför helgen som kommer bli ganska slitsam men rolig..


RSS 2.0