Halloweenövernattning

Igår var det halloweenövernattning på stallet och det var 22 ungar och några fler ledare och jag var så klart äldst, med god marginal. Men vi hade väldigt kul speciellt när vi fick se alla barn köra stafetter inne och sen när vi skrämde livet ur dom i skogen med piska och vår nya maskot "Mike", han var en riktig succe, en fylld overall som vi hängde upp i ett träd så det såg ut som en riktig h'ngd mäniska, lockade till många skrik. Sen vart det inte så många timmar sömn alls så var mer död än levande under SSG träffen men som tur var va ingen så seriös idag.
Nu är jag och Mist på Tynderö och ska njuta av lugnet och SOVA mycket. :P

Imorn verkar det bli en rejäl förfest med utklädnad och sen en utgång på stan så det blir nog riktigt nice =)

Pluggis...

Dagarna nuförtiden består mestadels av en massa plugg med allt från utbildningens historia till mer än bara kvinnor och män... och det är mer eller mindre intressant. Gjorde ett paper för ett tag sen där sista dagen för lärarna att lämna tillbaka den var i fredags och jag har fortfarande inte fått min! Så har mailat 2 lärare och pratat med en annan men inget har hänt så jakten på den försvunna examinationen fortsätter...
Men nu lämnar jag snart böckernas värld och åker till stallet och myser med min, för en gångs skull, rena häst. =) Sen blir det bara till att skynda hem efter en massa möten för nästa äventyr ;)

Ojsan

Ja nu har det gått riktigt lång tid...
Så få se..
Sommaren var underbar större delen av tiden med en massa holmöbesök, bastukvällar på flotten med mera.
Operationen blev av i slutet av juli och förhoppningsvis gick den bra... fick en platta och en fin skruv infixad.. Så nu har det gått 3 månader snart å till helgen får jag börja rida igen =)
Svullnaden runt nyckelbenet börjar dock lägga sej nu och då har den inte så lilla skruven börjat sticka ut.
Bubbas har vuxit så mycket och varit på träningsläger i 1 ½ månad när jag ändå inte fått rida så nu är han en riktigt fin westernhäst med så nu ska jag bara lära mej det med.
Vovven och jag flyttade in till stan igen när skolan började. Går nu beteendevetare i härnösand och jag tror att det är en bra utbildning för mej.
Var på hockey i lördags och såg Hv spöa Timrå =) dom leder även hela serien ;)
Ska börja jobba snart med fast bara upp till 20 timmar i veckan...
Sen imorgon har jag en "dejt" med en väldigt fin pojke ;)

RSS 2.0