...

Vaknade upp helt av mej själv i morse och det var så skönt, det är fördelen med att resten är hemma så att Mist väcker dem istället.. :)
Sen åkte jag iväg till Ubbe och pappa skulle komma och kasta upp mej men han blev sen så gick bort till kyrkan med Ubbe och när pappa väl kom och kastade upp mej körde Ubbe en liten rodeouppvisning men höll mej kvar som tur var och kunde rida iväg lugnt till våran stora äng och han var så duktig och all longering har börjat och göra så att han går mycket bättre och formen börjar komma. =)
Tänkte hinna träffa Janne lite idag med men när jag kom dit var hästarna och alla saker borta så trodde dom redan åkt men precis när jag skulle gå till bilen kom dom körandes så han säga hej då till henne och hennes mamma i alla fall..
Nu sitter jag på jobbet och har matrast men åt lite paj med vaniljsås förut så är så mätt.. :) Hoppas istället på att det ska hända något roligt här men chansen för det är ganska liten så får filosofera lite istället...=p


Sköna dagar

Gick in på kvällsjobb i torsdags så under dagen kunde jag njuta av att vara med vovven och med Ubbe och sen gick det mycket bättre att jobba kväll med axeln då där är så mycket lugnare och skönare då.

Igår så lät Mist mej sova ganska länge innan vi hoppade upp och gjorde lite nytta här hemma. Sen åkte vu iväg och kollade på hopptävlingarna i Bergsåker och träffade Janne, hennes mamma och även Jonas så det var riktigt roligt. Såg även Jannes första start på Flisan men det gick tyvärr inte så bra men för Jonas däremot gick det väldigt bra med Tilly och dom fick en bra placering. Träffade även en halvbror till Mist på tävlingen som var så busig och fin! Ovanligt och träffa en vovve från Mists uppfödare så det var riktigt roligt. Sen åkte jag hem för att fixa lite innan jobbet och sen var det bara att bege sig in till stan och sätta sig vid datorn. Fick höra då att det gått jätte bra för Janne på Madonna efter att jag åkt i alla fall så det var skönt att höra. =) Jobbet gick bra och jag höll mej vaken hela vägen hem.

Idag har jag och Mist fixat på en massa här hemma och städat klart mitt rum och tvättat och varit till Ubbe. Brorsan har även försökt fixa båten men tilten verkar helt förstörd...
Men nu är det dags att åka iväg till jobbet och slita på ännu en natt.. =P

Debut med Fighter

Var ledig idag och njöt till fullo av det med en skön sovmorgon och sen bara en massa slappande här hemma innan en långtur med Mist, Cicci och hennes lilla vovve Adde följt av lite om händertagande av lilla Ubbe som fick vila idag..

Sen var det dags för dagens stora händelser, tävlingsdebut med Fighter i Matfors, men strax innan jag skulle bege mig till tävlingsplatsen ringde Christine och sa att hennes lilla häst inte ville gå in i transporten.. Så jag väntade och vänta... sen tio min innan vi bestämt oss för att ge upp ringde hon och sa att Fighter gått på så då var det bara att skynda sig till Matfors. Hann inte gå banan något och sen när Fighter väl kom var det bara att kasta sig upp för en snabb framridning och sen in på banan där han tyckte att det var mer spännande med publiken än hindren så han stannade på tvåan men sen hoppade han fint.. Sen tog det typ två timmar till nästa klass och då var han rejält laddad och hoppade rejält men så stannade han på tvåan igen trots att det var en annan bana men sen hoppade han som en gud tills sista hindret som det stod en låda i så där vägrade i ut oss men sen tog vi det med en väldans fart.. ;)
Var ju trots allt hans första gång utanför Timrå ridskola så tyckte han var duktig och hoppade riktigt bra när han väl hoppade så är nöjd och glad trots felen ;)

Vilken snygging!!

Jobbade hela dagen igår och sen var det bara till att åka hem och ta hand om djuren och sen kom Erik, Andrea och Lina och myste på lite innan det var läggdags..


Idag började jag med att jobba lite och typiskt nog tog Johan  mammas nya Volvo igår som jag skulle ha hela veckan och Henrik hade tagit min bil så  jag var tvungen att ta Johans lilla Atos och den var inte stabilast att åka i blåsten för den är liten och hög... =P Efter jobbet åkte jag till Cicci och vi åt lite och gick på stan och shoppade lite till mej och en present till Boppis som fyller 20 idag och sen åkte vi självklart till henne för lite tårta och mys. =)
Sen åkte jag hem till Lina som hade tagit hand om min lilla odåga och hon verkade glad att se mej som tur var. :) Lina följde även med till Ubbe sen och såg hur snygg han är han var jätte duktig när vi höll på med honom och när jag red men oturligt nog snubblade han och gick ner på knä så jag fick en liten lufttur.. Men turen var på min sida så jag slapp landa på axeln i alla fall och Ubbe blev inte rädd utan kom fram till mej direkt när jag ställt mej igen.. Han är så duktig =)
 

Nu ikväll har jag äntligen möjlighet att bara njuta av lugnet här hemma och sitta och drömma lite om utsikten för den här sommaren... ;)


Midsommarhelgen

Midsommarafton började med en sväng till Ubbe för att mysa lite bara och sen skjutsade jag in föräldrarna till stan så de kunde påbörja sin resa till Kroatien för att segla.
Sen bar det av till Hembygdsgården med Cicci för firandet där innan det var dags att bege sig till Lundgrens för att starta festandet med alla vänner. =) Och vilken kväll det blev.. Alla barndomskamrater och större delen av gamla klassen kom plus en massa övrigt trevligt folk så det hade inte kunnat varit så mycket bättre och hela kvälen avslutades med en båttur som nästan helt satte pricken över i:et.. ;)

Midsommardagen hade jag tänkt börja med en riktigt lång och skön sovmorgon men min granne började med en röjsåg eller dylikt vid nio så blev lite små less men som tur var kunde jag somna om efter ett tag. Sen var det bara att bege sig till Lundgrens för att städa upp efter allt festande och det gick lättare att riva alla tält än att sätta upp dem så det var skönt och sen för att vi hade varit så duktiga tog vi och avnjöt lite lunch på Holmö brygga.
På kvällen åkte jag iväg och jobbade fast det var så fruktansvärt lite folk som ringde och axeln gjorde riktigt ont så gav upp och åkte hem efter några timmar och svängde in till Holmö innan de stängde och där var det riktigt röjj med en massa folk. Riktigt härligt att vara där en liten stund iaf och sen allt som brukar hända efteråt.. ;)

Nu är sommaren igång på riktigt och livet skulle inte kunna vara så mycket bättre =D (om man frånser den lilla axeln som bara blir värre...)

Jadu..

Igår fick jag bort några av de sista timmarna när jag jobbade så då passade jag på att åka hem och gå ut med Lina och Mist ner till Oxviken och det var så härligt att komma igång med det igen tyckte vi alla tre =)
Ubbe han fick sig en liten promenad ner till Verkan och gissar på att det var första gången han såg havet för han tyckte det var lite läskigt.. Fick även höra att han hade stått och ätit rabarber i hagen kvällen innan.. Lite tokig han med kanske? =P
På kvällen kom Ragnar och vi tog väl ett så kallat moget men lite tråkigt beslut .. Men men, som man säger framtiden finns alltid och då kan allt hända..

Idag har jag haft det jätte mysigt med en sovmorgon och sen en visit till Amanda som ledde till att vi gick till Statoil för att köpa glass/godis ;)
Sen cyklade jag iväg till Ubbe och red lite på en stor äng och han var så duktig! =) Såg även att han har bränt sig lite på sin söta rosa mule så blir till att ge på myket solskydd på honom i sommar.. :P
Även Mist fick en utflykt idag så hon badade lite i Sundet och kastade sig i från bryggan för att hämta pinnen som hon släppat fram från något ställe..
Kändes även som om det var dags att göra något åt min kondis så cyklade ca 1,5 mil så kanske är på G med lite träning igen i alla fall.. Skulle behövas =P

Ubbe på Tynderö =)

Förra veckan flöt på bra med det mesta och Ubbe gjorde stora framsteg. =) Bland annat så var vi ut på vår första vända utanför paddocken själva och han ville gå överallt förutom tillbaka när jag försökte gå till stallet igen =)
På söndagen, igår var det dags för honom att få åka ut till Tynderö till betet och han har aldrig åkt hästtransport men han var så duktig och gick in lugnt och sen stod kvar och tog det lugnt innan han skulle ut med så nu står han ute på Tynderö i en jätte stor och fin hage med två andra hästar och när jag hälsade på honom idag kunde han knappt slita sig från mej och ville bara bli kliad och gosad med =D

I fredags var jag amanda lina och cicci på Holmö för första gången i år och även frida dök upp efter ett tag och lina jobbade så vi hade trevligt och pratade en massa skit bara hela kvällen.
I lördags jobbade jag och sen åkte jag på förfest i mjukisbyxor hos Emilia Linas syster och hade det jätte mysigt men åkte hem när de andra drog sej till krogen och sov så gott hela natten.

När det gäller axeln så ska jag både röntga den och träffa en läkare den 2/7 så hoppas att det leder till att den blir bra någon gång..

Nationaldagshelgen

Klev upp på morgonen i fredags och åkte till stallet i värmen för att rida Ubbe och han gick så fint så vi travade på en volt runt Christine (Fighters ägare) och sen red jag honom helt själv i både skritt och trav och han lyssnade så fint =)  Sen åkte jag hem och myste på med Mist och solade lite och passade sen på att vila lite innan det var dags för att åka och jobba... Började 23:00 och slutade 7:00 på lördag.. Lagom drygt pass men höll mej vaken iaf ;)
Sen hann jag sova nästan två timmar på lördagmorgonen innan det var dags att åka till stallet å tävla Fighter och rida Ubbe. Fighter gick jättefint men de blev lite tokigt så vi fick ett nerslag.. Ubbe han var så duktig igen och vi fortsatte att trava runt helt själva =D
På kvällen blev det förfest hos Amanda med Frida, Lina och Lina och det var så mysigt och roligt =) Sen blev det utgång och vi kollade in våningen som hade premiär men där va det inge folk alls nästan så då drog vi till stadshuset och dansade på lite.. Dock så var jag och Lina H lite slitna så vi åkte hem vid två och sen sov jag så gott.. :)

Idag har jag mest tagit det lugnt och var ute med Mist så hon fick bada lite innan jag åkte till Ubbe men tyvärr så blev de inge ridning för låset till sadelkammaren hade gått sönder så pysslade om honom lite bara innan jag drog ut till Tynderö och till Holms brygga för att spela lite kubb och umgås med lite folk där..
Nu sitte jag i soffan och hör åskan börja närma sig så dags att avsluta och sussa snart.. ;)

tillbaka igen

ojoj nu var det visst ett litet tag sen sist :P
Så vad har hänt i mitt liv...
Fick som sagt jobb på eniro och är kar där och ska jobba 100 % hela sommaren, som tur är så har vi både fått texttelefoni och 118400 är på ingång så slipper sita med enbart 118samtal hela dagarna..
Åkte och hämtade min vackra lilla Ubbe den 15 april och det har varit myckt jobb med honom för han var betydligt mindre hanterad än vad jag trodde.. Men nu är inridningen på full rulle så nu går han i alla fall dit jag vill och vi har börjat att trava.. Som man säger: Sakta men säkert går det framåt.. =) Men njuter av all tid med honom =)
När det gäller bilen så rullar den på fint och till mångas besvikelse har jag tagit bort örnflamesen på sidorna och fixat till lacken lite ;)
Sen kan det även nämnas att jag hittat en pojke på jobbet som heter Ragnar...
Men det var nog alla de stora händelserna så förhoppningsvis kan jag hålla den här sidan lite bättre uppdaterad i framtiden ;)

RSS 2.0