En snabb uppdatering

Nu sitter jag nere hos Annie och lånar hennes internet i väntan på att Mist ska få busasrunt med Annies chefs hund Nicole som är en jätte mysig schäfer som Mist gillar. Så tänkte passa på att göra en snabb uppdatering över vad som händer här..

Om man börjar med arbetet så har de flesta av hästarna fått fnatt och sen jag kom tillbaka har dom lyckats riva 6 olika hagar ett antal gånger, inte riktigt det bästa vi vet när det händer.. 
Sen ha Sigge blivit verkad av en inte riktigt så bra hovslagare så han har blivit så hovöm att han knappt kunde gå ordentligt ute på den hårda marken dagen efter, nu några dagar senare är han bättre men kan inte gå ordentligt där det är knövligt..
Esset däremot mår tack och lov bra och vi håller på med finslipningen varje dag så det är riktigt roligt och speciellt att hoppa honom, vi har till och med testat på början till galopp piruetter. Helt underbart att sitta på en häst som kan sina saker. =D

Utanför arbetetet så har vi jobbat lite hos Lollo på hennes glöggfest i lördags och det var lite intressant och se folket runt gården fulla och vi fick se att även chefen kunde sjunga och spela gitarr, väldigt roligt att se och vi blev väldigt imponerade för vi trodde aldrig att han skulle kunna det. =P
Sen har det nog bara varit mer vanliga saker.. Fast självklart så har vi följt "Bonde söker fru" och det var ju två dagar i rad förra veckan så då vart vi glada.. =P  Under lunchen har vi även kunnat börja se komediserier istället för att följa "Hem till gården" så det känns riktigt bra..;)

Ja det var la allt typ.. :P
Nu går man bara och väntar på jullovet som börjar när pappa hämtar mej på torsdag.. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0