Tröttis

Blev hemma och var sjuk idag och det var välbehövligt att ligga och sova så länge och sen bara ta det lugnt i en massa timmar. Så blev ganska okey i kroppen till eftermiddagen så kastade lite boll till vovven en stund ute i solen och sen åkte vi iväg till Bubbas och pussade lite på honom för att sedan dra in till stan för att måla ännu mer.. Men nu är köket och hallen klara!!! Så nu är det bara det stora rummet kvar att måla innan jag kan flytta. :)

Idag var även första semifinalen och hann se de två sista perioderna och det var härligt att se och Hv vann så nu står det 1-0 i matcher mellan dom och Frölunda men det är ju även nu bäst av 7 så bara att hoppas att det håller i sig. :)



Den bra, den dålige och den tredje...
Den bra är alldeles för hopplös...
Den dålige är alldeles för lockande och för "farlig "...
Och den tredje är egentligen passande men ändå väldigt opassande...

Börja känna en lite "spärr" som gör att jag vill hålla mej från gå uppåt så bara att se till att försöka hålla kvar den tanken fast betvivlar nästan att det kommer att gå...
Dock så finns det för- och nackdelar som gör det hela lite svårare så kanske lika bra att fortsätta som vanligt eller skippa alltihop och köra på den enkla vägen. Fast kanske inte riktigt lika roligt då så ska bli intressant för snart lär det gå åt ena eller det andra hållet så snart lär tiden utvisa vad som faller ut ur detta.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0