21!!

Ja då är man ett år äldre... Känns ganska bra med 21 år ändå och kan fylla år i några år till men sen kan det snart räcka.. ;)

Dagen började med bilbesiktning och där gick det bättre än förväntat om man får säga som så, bara ett fel som jag inte visste om så det ska vara ganska lätt och billigt att göra den godkänd.
Sen blev det stallet och red först Fighter och han var riktigt pigg så försökte få ur honom lite energi så han inte exploderar imorgon på tävlingen.. Hoppas ju på överlevnad även denna gång men det ska förhoppningsvis gå bra för det är bara 80 och 90 cm och det ska han klara utan problem men man vet ju aldrig när det gäller hästar.. :P
Sen longerade jag Bubbas lite och han var så duktig och modig att han gick över en massa bommar i rad fastän att han glömde bort att lyfta på bena lite då och då. Så han var riktigt söt när han slog i bommarna och blev lite förvånad varje gång det hände. :) Sen red jag honom en sväng och tyckte det gick riktigt bra. =)

Nu på kvällen blev det riktigt god middag med familjen och fick lite fina presenter men brodern som var här glömde deras present hemma så har en kvar till imorgon, och det är ju aldrig fel att ha ännu mer att se fram emot och Elena brukar alltid vara så påhittig.

Men nu blir det sängen så man är pigg och orkar hålla sig kvar i sadeln imorgon. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0